Vill du bli kund hos oss?
×

Bli kund hos EAG Rental

Välj ett alternativ och fyll i formuläret:

Fyll i fälten nedan och skicka, så hör vi av oss!

Vi tar alltid en kreditupplysning vid upplägg av nya kundnummer och återkommer till dig inom kort.

Fyll i fälten nedan och skicka, så hör vi av oss!

Vi tar alltid en kreditupplysning vid upplägg av nya kundnummer och återkommer till dig inom kort.

Tack för din ansökan!

Vi behandlar ansökan och återkommer inom kort.

Referenser

Emil Moberg Bygg & Mark Entreprenader AB

Emil Moberg Bygg & Mark Entreprenader AB

För en mindre firma som verkar inom två segment, bygg & mark, så är EAG Rental en fantastisk leverantör att ha med sig, som levererar allt från den lilla spikpistolen vid det mindre panelbytet till större anläggningsmaskiner vid större markarbeten.

Tack vare EAG Rental och deras fantastiska personal så har vi haft tillgång till ”de större bolagens maskinpark” utan att behöva dra på oss stora investeringar och därmed större ekonomiska risker. Därmed har vi även kunnat växa i den takt vi vill och tagit de projekt som passar oss med vetskapen om att behöver vi en maskin, så är det endast ett samtal bort, vilket är och har varit en fantastisk möjlighet för oss.

Sedan vi startade bolaget har vi alltid fått stort engagemang och service från EAG Rental och deras personal. EAG Rental är en klass för sig och en leverantör vi på Moberg bygg & Mark Entreprenader AB verkligen rekommenderar för både större och mindre bolag.”

Emil Moberg, ägare 

Emil Moberg Bygg & Mark Entreprenader AB     https://byggochmark.se

076-897 02 52     emil-moberg@telia.com

Gasum AB

Gasum AB

"Gasum har under hösten 2019 uppfört en ny gastankstation för både komprimerad (CNG) och flytande gas (LNG). Vi kom i tidigt skede i kontakt med EAG Rental AB som ställt upp och servat Gasum och våra underleverantörer i all tänkbar service kring entreprenad och hyrmaskiner. Vi är otroligt nöjda med det bemötande alla på detta företag har gett oss och den servicegrad vi fått när vi väl behövt hjälpen. Snabba, smidiga och otroligt duktiga medarbetare. Jag kan det varmaste rekommendera detta fina företag."

Anders Melin, Project Manager, Traffic Sweden anders.melin@gasum.com 

Gasum AB www.gasum.com

Stenger & Ibsen Construction

”Vi har goda erfarenheter av att samarbeta med EAG Rental och då känns det bra att kunna fortsätta med det i Hocksjöprojektet. Dessutom eftersträvar vi att kunna sluta avtal med lokala och regionala underleverantörer och då är EAG Rental med flera depåer i närområdet en naturlig samarbetspartner för oss.

Läs mer här; 

http://energidalen.nu/2020/08/18/sollefteadepa-ska-leverera-hyresmaskiner-till-vindkraftprojekt/

Morgan Johansson, projektledare

Stenger & Ibsen Construction

Vårt produktutbud

Våra hyrdepåer:
EAG RENTAL AB KramforsEAG RENTAL AB KramforsEAG RENTAL AB SollefteåEAG RENTAL AB SollefteåEAG RENTAL AB SundsvallEAG RENTAL AB SundsvallEAG RENTAL AB UmeåEAG RENTAL AB UmeåEAG RENTAL AB ÖstersundEAG RENTAL AB Östersund